Domeniul nostru pricipal de activitate este productia de centrale termice pe peleti, inteligente.

Suntem primul producator din Romania de centrale compacte cu functionare exclusiva pe peleti si termoseminee pe peleti.

VIZIUNEA THERMFORT este sa devenim lider national in sisteme de incalzire pe baza de peleti. Fiecare locuitor al Romaniei are dreptul la un confort sporit si la costuri reduse cu incalzirea locuintei. Noi demonstram ca putem sa raspundem prompt necesitatilor fiecaruia.

In acelasi timp, dorim sa fim prima optiune a partenerilor si clientilor nostri in alegerea sistemului termic al locuintelor. Suntem ghidati de o cultura organizationala bazata pe sarcini, solid intemeiata. Dezvoltam increderea in om, creativitatea, realizarea obiectivelor de grup inaintea celor personale. Incurajam autodirijarea si controlul, un nivel ridicat de responsabilitate si autonomia in modalitatea de rezolvare a sarcinilor.

 MISIUNEA THERMFORT este de a dezvolta piata sistemelor de incalzire prin sisteme inteligente, care sa ne aduca un raport cost/beneficiu imbatabil, prin reducerea costurilor cu incalzirea locuintei, automatizarea sistemelor, eliminarea timpilor alocati cu gestionarea resurselor.

Vom lucra continuu si garantam dezvoltarea serviciilor pre si post vanzare pentru toate produsele din portofoliu, in mod special pentru cele complexe.

Din punct de vedere energetic, tendinta este de a folosi cat mai mult resurse regenerabile, biomasa. Datorita exploatarii cat mai mari a padurilor din tara, cat si a cresterii continue a pretului combustibililor fosili, tot mai multi locuitori apeleaza la cea mai ieftina metoda de incalzire, incalzirea cu peleti.